Schoolvisie

Bij de start van dit nieuwe schooljaar willen wij U alvast bedanken voor het vertrouwen dat U in onze school stelt. Wij hopen dat we met het ganse schoolteam tegemoet zullen komen aan de verwachtingen die u voor uw kinderen gesteld hebt. Van onze kant zullen we al het mogelijke doen om uw kinderen in de meest optimale omstandigheden te begeleiden in hun groei en ontwikkeling naar gelukkige en zelfstandige mensen.

Door onze zorg voor kwaliteit en vernieuwing zijn we een moderne eigentijdse basisschool die uw kinderen prima voorbereidt op verdere studies en op de maatschappij. Wij proberen niet alleen een school te zijn waar veel geleerd wordt, maar waar ook geleefd wordt. Er is ruime aandacht voor het creatieve en een grote zorg om een positieve en aangename sfeer te behouden.

Op deze website vindt U praktische zaken die voor dit schooljaar van toepassing zijn. Voor algemene zaken verwijzen we U door naar ons schoolreglement.

Tot slot... van harte welkom jongens en meisjes. En zeker een speciaal woordje van welkom aan alle nieuwe leerlingen, vooral in de kleuterafdeling en het eerste leerjaar. We hopen dat jullie je vlug thuis voelen en er samen een echte vriendenschool van maken

We wensen alle kinderen een aangenaam schooljaar toe !